Johdatus bio- ja elintarviketekniikkaan (B0096), 2 op
Perustiedot
Kurssin nimi: | Johdatus bio- ja elintarviketekniikkaan |
Winhakoodi: | B0096 |
Kurren lyhenne: | Johdatus |
Opintopisteet: | 2 |
Opintojakson taso: | Vapaasti valittavat opinnot |
Toteutusvuosi: | 1.vsk |
Jakso: | Syyslukukausi, 1.jakso, 2.jakso |
Lukuvuosi: | 0607 |
Opetuskieli: | Suomi |
Opettaja: | Riitta Lehtinen |
Lopullinen arviointi: | Hyväksytty - Hylätty |
Kuvaukset
Esitietovaatimukset
Sisältö (ydinaines ja -osaaminen)
Bio- ja elintarviketekniikan opetussuunnitelmaan, Evtekin opiskelukäytäntöihin sekä bio- ja elintarviketekniikan insinöörin ammattiin tutustuminen. Informaatiopalvelut Evtekissä ja tiedonhaku. Kansainvälisyys ja vaihto-opiskelu ulkomailla. Harjoittelu ja työssäoppimisprojektit osana opiskelua.
Sisältö (täydentävä ja erityisosaaminen)
Tiedolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)
Opintojakson suoritettuaan opiskelija tuntee koulutusohjelman opetussuunnitelman ja Evtekissä noudatettavat käytännöt sekä mahdollisuudet suunnitella omia opintojaan. Hänellä on myös perustietämys bio- ja elintarviketeollisuuden toimialasta ja tulevan ammatin työtehtävistä.
Taidolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa laatia henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmansa ja selviää opiskeluun liittyvistä käytännöistä.
Kirjallisuus ja muu materiaali
Luentomateriaali
Opetusmenetelmät
Luokkahuoneopetusta: 14 h (sisältää ekskursion)
Laboratoriotöitä:
Harjoitustyö: 10 h
Tentti:
Opiskelijan itseopiskelu (kuormittavuusanalyysi tehty 1/06): 24 h
Yhteensä: 48 h
Kuormittavuusanalyysin seuranta tehty: -
Opiskelijan kuormittavuus
Arvioinnin perusteet
Harjoitustyön hyväksyminen ja tuntiaktiivisuus.
Koulutusohjelmakohtaiset kompetenssit
Taloudellinen osaaminen
Eettinen ja ekologinen osaaminen
Tiedonhankinnan valmiudet ja uuden tiedon seuraaminen ja soveltaminen (T)
Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen (T)
Yrittäjyyden, liiketoiminnan ja johtamisen osaaminen (T)