suomeksi
in English

Johdatus bio- ja elintarviketekniikkaan (B0096), 2 op

Perustiedot

Kurssin nimi:Johdatus bio- ja elintarviketekniikkaan
Winhakoodi:B0096
Kurren lyhenne:Johdatus
Opintopisteet:2
Opintojakson taso:Vapaasti valittavat opinnot
Toteutusvuosi:1.vsk
Jakso:Syyslukukausi, 1.jakso, 2.jakso
Lukuvuosi:0607
Opetuskieli:Suomi
Opettaja:Riitta Lehtinen
Lopullinen arviointi:Hyväksytty - Hylätty

Kuvaukset

Esitietovaatimukset

Sisältö (ydinaines ja -osaaminen)

Bio- ja elintarviketekniikan opetussuunnitelmaan, Evtekin opiskelukäytäntöihin sekä bio- ja elintarviketekniikan insinöörin ammattiin tutustuminen. Informaatiopalvelut Evtekissä ja tiedonhaku. Kansainvälisyys ja vaihto-opiskelu ulkomailla. Harjoittelu ja työssäoppimisprojektit osana opiskelua.

Sisältö (täydentävä ja erityisosaaminen)

Tiedolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)

Opintojakson suoritettuaan opiskelija tuntee koulutusohjelman opetussuunnitelman ja Evtekissä noudatettavat käytännöt sekä mahdollisuudet suunnitella omia opintojaan. Hänellä on myös perustietämys bio- ja elintarviketeollisuuden toimialasta ja tulevan ammatin työtehtävistä.

Taidolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa laatia henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmansa ja selviää opiskeluun liittyvistä käytännöistä.

Kirjallisuus ja muu materiaali

Luentomateriaali

Opetusmenetelmät

Luokkahuoneopetusta: 14 h (sisältää ekskursion)
Laboratoriotöitä:
Harjoitustyö: 10 h
Tentti:
Opiskelijan itseopiskelu (kuormittavuusanalyysi tehty 1/06): 24 h
Yhteensä: 48 h
Kuormittavuusanalyysin seuranta tehty: -

Opiskelijan kuormittavuus

Arvioinnin perusteet

Harjoitustyön hyväksyminen ja tuntiaktiivisuus.

Koulutusohjelmakohtaiset kompetenssit

Taloudellinen osaaminen
Eettinen ja ekologinen osaaminen
Tiedonhankinnan valmiudet ja uuden tiedon seuraaminen ja soveltaminen (T)
Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen (T)
Yrittäjyyden, liiketoiminnan ja johtamisen osaaminen (T)

login