suomeksi
in English

Bio- ja elintarviketekniikan englanti (KIELB0115), 3 op

Perustiedot

Kurssin nimi:Bio- ja elintarviketekniikan englanti
Winhakoodi:KIELB0115
Kurren lyhenne:Biot. englanti
Opintopisteet:3
Opintojakson taso:Perusopinnot
Toteutusvuosi:2.vsk
Jakso:Kevätlukukausi, 3.jakso, 4.jakso
Lukuvuosi:0607
Opetuskieli:Suomi
Opettaja:Eija Mustonen
Lopullinen arviointi:Arvosteluasteikolla (0-5)

Kuvaukset

Esitietovaatimukset

KIELB0113 Työelämän tekniikan englanti

Sisältö (ydinaines ja -osaaminen)

Tekniikan alakohtainen englanti: oman alan tekstit ja asiakirjoittaminen, suullinen esittäminen, tiivistelmän laatiminen, kirjallisen harjoitustyön laatiminen, kokouksen osallistujana toimiminen

Sisältö (täydentävä ja erityisosaaminen)

Aktiivinen toimiminen neuvottelu- ja kokoustilanteissa. Argumentointi ja raportointi koulutusalaan liittyvissä tilanteissa. Tiedon analysointi, yhdistely, tiivistäminen ja johtopäätösten teko sekä suullisessa että kirjallisessa muodossa.

Tiedolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)

Opintojakson suoritettuaan opiskelija hallitsee tyydyttävästi oman erikoisalansa englantia ja tuntee teknillisen kirjoittamisen käytänteet.

Taidolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)

Opintojakson suoritettuaan opiskelija pystyy seuraamaan alansa kehitystä eri lähteistä, osaa laatia tyydyttävästi tiivistelmän opinnäytetyöstään sekä kirjallisen, alaansa liittyvän harjoitustyön lähteitä käyttäen. Opiskelija osaa pitää tyydyttävästi suullisen esityksen alaansa liittyvästä aiheesta.

Kirjallisuus ja muu materiaali

Mustonen, Eija ja Rautelin, Jacqueline. 2006. English Booster for Engineering Students. Helsinki. WSOY. (1.-5. painos).
Autenttisia, alaan liittyviä tekstejä ja äänitteitä sekä verkkomateriaalia.

Opetusmenetelmät

pienryhmäopetus 28 h
harjoitustyöt 10 h
tentit 2 h
itseopiskelu 40 h
YHTEENSÄ 80 h

Opiskelijan kuormittavuus

Arvioinnin perusteet

Kirjallinen koe, suullinen esitys, kirjallinen harjoitustyö, aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen (80%) ja annettujen tehtävien suorittaminen.

Koulutusohjelmakohtaiset kompetenssit

Kansainväliset valmiudet (T)
Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen (T)
Tiedonhankinnan valmiudet ja uuden tiedon seuraaminen ja soveltaminen (T)

login