suomeksi
in English

Kunnossapitotekniikka (B0051), 3 op

Perustiedot

Kurssin nimi:Kunnossapitotekniikka
Winhakoodi:B0051
Kurren lyhenne:Kunnossapito
Opintopisteet:3
Opintojakson taso:Ammattiopinnot
Toteutusvuosi:4.vsk
Jakso:Syyslukukausi, 1.jakso, 2.jakso
Lukuvuosi:0607
Opetuskieli:Suomi
Opettaja:N.N.
Lopullinen arviointi:Arvosteluasteikolla (0-5)

Kuvaukset

Esitietovaatimukset

Sisältö (ydinaines ja -osaaminen)

Kunnossapidon toiminnot, kunnossapidon tiedonhallinta,
työsuojelu ja turvallisuus, prosessinseurantaan perustuva kunnonvalvonta, kunnonvalvonnan sähköiset mittaukset,
kunnossapidon tunnusluvut. Elintarviketeollisuuden kunnossapidon erityispiirteet. Perusteet elintarvikkeiden tuotantolaitteita koskevista materiaalivalinnoista.

Sisältö (täydentävä ja erityisosaaminen)

Tiedolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)

Kurssin suoritettuaa oppilas ymmärtää kunnossapidon toiminnot ja merkityksen elintarviketeollisuudessa teollisuudessa.

Taidolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)

Kurssin suoritettuaa oppilas osaa kunnossapidon perusteet sekä perusteet kunnossapidon tunnuslukujen laskennasta.

Kirjallisuus ja muu materiaali

Luentomonisteet ja muu luennoilla jaettava/määriteltävä kirjallisuus

Opetusmenetelmät

Luokkahuoneopetusta: 28 h
Harjoitustyö: 10 h
Tentti: 2 h
Opiskelijan itseopiskelu (kuormittavuusanalyysi tehty 1/06): 40 h
Yhteensä: 80 h
Kuormittavuusanalyysin seuranta tehty: -

Opiskelijan kuormittavuus

Arvioinnin perusteet

Tentti. Harjoitustehtävä.

Koulutusohjelmakohtaiset kompetenssit

Bio- ja elintarvikeprosessien sekä tuotantojärjestelmien teknistaloudellinen osaaminen

login