Kunnossapitotekniikka (B0051), 3 op
Perustiedot
Kurssin nimi: | Kunnossapitotekniikka |
Winhakoodi: | B0051 |
Kurren lyhenne: | Kunnossapito |
Opintopisteet: | 3 |
Opintojakson taso: | Ammattiopinnot |
Toteutusvuosi: | 4.vsk |
Jakso: | Syyslukukausi, 1.jakso, 2.jakso |
Lukuvuosi: | 0607 |
Opetuskieli: | Suomi |
Opettaja: | N.N. |
Lopullinen arviointi: | Arvosteluasteikolla (0-5) |
Kuvaukset
Esitietovaatimukset
Sisältö (ydinaines ja -osaaminen)
Kunnossapidon toiminnot, kunnossapidon tiedonhallinta,
työsuojelu ja turvallisuus, prosessinseurantaan perustuva kunnonvalvonta, kunnonvalvonnan sähköiset mittaukset,
kunnossapidon tunnusluvut. Elintarviketeollisuuden kunnossapidon erityispiirteet. Perusteet elintarvikkeiden tuotantolaitteita koskevista materiaalivalinnoista.
Sisältö (täydentävä ja erityisosaaminen)
Tiedolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)
Kurssin suoritettuaa oppilas ymmärtää kunnossapidon toiminnot ja merkityksen elintarviketeollisuudessa teollisuudessa.
Taidolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)
Kurssin suoritettuaa oppilas osaa kunnossapidon perusteet sekä perusteet kunnossapidon tunnuslukujen laskennasta.
Kirjallisuus ja muu materiaali
Luentomonisteet ja muu luennoilla jaettava/määriteltävä kirjallisuus
Opetusmenetelmät
Luokkahuoneopetusta: 28 h
Harjoitustyö: 10 h
Tentti: 2 h
Opiskelijan itseopiskelu (kuormittavuusanalyysi tehty 1/06): 40 h
Yhteensä: 80 h
Kuormittavuusanalyysin seuranta tehty: -
Opiskelijan kuormittavuus
Arvioinnin perusteet
Tentti. Harjoitustehtävä.
Koulutusohjelmakohtaiset kompetenssit
Bio- ja elintarvikeprosessien sekä tuotantojärjestelmien teknistaloudellinen osaaminen