Bio- ja elintarviketekniikan englanti (KIELB0115), 3 op
Perustiedot
Kurssin nimi: | Bio- ja elintarviketekniikan englanti |
Winhakoodi: | KIELB0115 |
Kurren lyhenne: | Biot. englanti |
Opintopisteet: | 3 |
Opintojakson taso: | Perusopinnot |
Toteutusvuosi: | 2.vsk |
Jakso: | Kevätlukukausi, 3.jakso, 4.jakso |
Lukuvuosi: | 0708 |
Opetuskieli: | Suomi |
Opettaja: | Eija Mustonen |
Lopullinen arviointi: | Arvosteluasteikolla (0-5) |
Kuvaukset
Esitietovaatimukset
KIELB0113 Työelämän tekniikan englanti
Sisältö (ydinaines ja -osaaminen)
Tekniikan alakohtainen englanti: oman alan tekstit ja asiakirjoittaminen, suullinen esittäminen, tiivistelmän laatiminen, kirjallisen harjoitustyön laatiminen, kokouksen osallistujana toimiminen
Sisältö (täydentävä ja erityisosaaminen)
Aktiivinen toimiminen neuvottelu- ja kokoustilanteissa. Argumentointi ja raportointi koulutusalaan liittyvissä tilanteissa. Tiedon analysointi, yhdistely, tiivistäminen ja johtopäätösten teko sekä suullisessa että kirjallisessa muodossa.
Tiedolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)
Opintojakson suoritettuaan opiskelija hallitsee tyydyttävästi oman erikoisalansa englantia ja tuntee teknillisen kirjoittamisen käytänteet.
Taidolliset oppimistulokset (ydinaines ja -osaaminen)
Opintojakson suoritettuaan opiskelija pystyy seuraamaan alansa kehitystä eri lähteistä, osaa laatia tyydyttävästi tiivistelmän opinnäytetyöstään sekä kirjallisen, alaansa liittyvän harjoitustyön lähteitä käyttäen. Opiskelija osaa pitää tyydyttävästi suullisen esityksen alaansa liittyvästä aiheesta.
Kirjallisuus ja muu materiaali
Mustonen, Eija ja Rautelin, Jacqueline. 2006. English Booster for Engineering Students. Helsinki. WSOY. (1.-5. painos).
Autenttisia, alaan liittyviä tekstejä ja äänitteitä sekä verkkomateriaalia.
Opetusmenetelmät
pienryhmäopetus 28 h
harjoitustyöt 10 h
tentit 2 h
itseopiskelu 40 h
YHTEENSÄ 80 h
Opiskelijan kuormittavuus
Arvioinnin perusteet
Kirjallinen koe, suullinen esitys, kirjallinen harjoitustyö, aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen (80%) ja annettujen tehtävien suorittaminen.
Koulutusohjelmakohtaiset kompetenssit
Kansainväliset valmiudet (T)
Tiedonhankinnan valmiudet ja uuden tiedon seuraaminen ja soveltaminen (T)
Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen (T)