suomeksi
in English
Bookmark

EVTEK-Avoin ammattikorkeakoulu

Avoin ammattikorkeakoulu antaa kaikille mahdollisuuden opiskella joustavasti ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen osia. Se huomioi erityisesti henkilön elinikäisen oppimisen tarpeen. 

Opiskelu Avoimessa ammattikorkeakoulussa tarjoaa mahdollisuuden täydentää tai päivittää ammatillista osaamista. Se sopii henkilöille, joiden ei ole mahdollista suorittaa koko tutkintoa työ- tai elämäntilanteensa tai koulutustaustansa vuoksi, mutta jotka haluavat kuitenkin suorittaa korkeakoulutasoisia opintojaksoja.

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat opiskelevat tutkinto-opiskelijoiden kanssa samoissa ryhmissä. Opetusta järjestetään päivä-, ilta-, viikonloppu- ja intensiiviopetuksena.

Mikäli  opiskelija myöhemmin hakeutuu tutkinto-opiskelijaksi, suoritetut opintojaksot voi tarvittaessa liittää osaksi ammattikorkeakoulututkintoa.

EVTEKin avoimen ammattikorkeakoulun opetustarjonnassa ovat edustettuina tekniikan, liiketalouden ja kulttuurin koulutusalat. 

Lisätietoja Avoimen ammattikorkeakoulun toiminnasta löytyy www-sivuilta www.evtek.fi sekä  seuraavilta yhteyshenkilöiltä:

Tekniikka:
Anne Lahti, anne.lahti@evtek.fi

Liiketalous:
Suvi Ollikainen, suvi.ollikainen@evtek.fi

Kulttuuri, Muotoiluinstituutti:
Tarja Häkkinen, tarja.hakkinen@evtek.fi

login