suomeksi
in English
Bookmark

OVI-Portaali

https://ovi.evtek.fi

Mikä on Ovi-portaali?

Portaali on ovi EVTEK:n verkossa olevaan tietoon ja palveluihin, painopiste on ensisijaisesti lähiopetuksen tukemisessa. Portaalista löytyvät kaikki opintojaksokuvaukset toteuksineen, lukujärjestykset ja yleiset tiedotteet. Portaalista löytyvät myös opintojaksoihin liittyvät oppimateriaalit ja tehtävät.

Portaalin kautta pääsee tutustumaan koko EVTEK:n kurssitarjontaan ja näkee ajan tasalla olevat tiedot kurssin sisällöstä. Portaalin avulla opettajat voivat lähettää pikatiedotteita ja viestejä halutulle ryhmälle. Opiskelijat käyttävät omaa sähköpostiaan portaalin kautta. Portaalissa on myös henkilökohtainen kalenteri, johon lukujärjestystiedot päivittyvät automaattisesti. Winha- hallintojärjestelmää pääsee käyttämään suoraan portaalista.

Ovi-portaalin käyttäminen

Ovi-portaalin käyttäminen on helppoa eikä edellytä uusien ATK-taitojen hankkimista. Portaali avautuu Internet-selaimeen henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa käyttäen. Tämän jälkeen kaikki tieto ja ohjelmat ovat käytettävissä ilman uusia kirjautumisia eri ohjelmiin.

Ovi-portaalin käyttöliittymässä näkyy vain kullekin käyttäjäryhmälle (opiskelijat, opettajat, hallinto) oleelliset asiat.

Käyttäjille järjestetään opastusta portaalin käytöstä.

login