suomeksi
in English
Bookmark

Kaksoistutkinto

Tekniikan koulutusala (EVTEK)

Tekniikan koulutusalalla on sopimukset kaksoistutkinnon suorittamismahdollisuudesta Fachhochschule Osnabrückin (Saksa) ja Seoul National University of Technologyn (Etelä-Korea) kanssa. Information Technologyn, Media Engineeringin sekä tietotekniikan koulutusohjelmien tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus hakea suorittamaan kaksoistutkintoa näihin kahteen yhteistyöoppilaitokseen. Hakea voi oman koulutusohjelmajohtajan suosituksella. Hakiessa on mielellään oltava 180 opintopistettä suoritettuna ja vuosi opiskelua jäljellä. Vuoden aikana suoritetaan 60 opintopistettä eli loput opinnot. Oma koulutusohjelma sekä harjoittelusta vastaavat hyväksyvät tutkinnon ensin ja kohdekorkeakoulu sen jälkeen. Lisätietoja kaksoistutkinnosta saa Information Technology -koulutusohjelman johtajalta Tero Nurmiselta (tero.nurminen@evtek.fi). Osnabrückissa opetuskielenä on saksa, Soulissa englanti.

Liiketalouden koulutusala (EVTEK)

Liiketalouden ja hallinnon koulutusalalla on kaksi kansainvälistä kaksoistutkinto-ohjelmaa joissa opetuskieli on englanti. Koulutus järjestetään yhteistyössä englantilaisten ja hollantilaisen yliopistojen kanssa. Valmistuessaan opiskelija saa sekä suomalaisen että ulkomaalaisen tutkinnon. Hakeminen englanninkielisiin koulutusohjelmiin tapahtuu valtakunnallisen yhteishaun kautta. Lisätietoja kansainvälisistä kaksoistutkinnoista saa koulutusohjelmajohtaja Arja Hannukaiselta (arja.hannukainen@evtek.fi).

Liiketalouden koulutusohjelmien tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus hakea suorittamaan kaksoistutkintoa University of Hulliin, Englantiin. Hakiessa on oltava suoritettuna joko kahden vuoden opinnot tai 120 opintopistettä sekä vahva englanninkielen taito. Lukuvuoden aikana suoritetaan 60 opintopistettä eli loput opinnoista mukaan lukien opinnäytetyö (Independent Study). Lukukausimaksuna tulee opiskelijan maksettavaksi noin 3000 puntaa. EU-opiskelijalla on kuitenkin mahdollisuus saada englannin järjestelmän mukainen opintolaina.

login